Menu
EUR
  • Achteraf of gespreid betalen met Klarna
  • Excellente klanttevredenheid
  • Maatwerk specialist in TEAK
  • 20+ jaar ervaring

Verzenden & retourneren

Verzenden en bezorgen in Nederland

Voor producten waarbij op de productpagina vermeldt staat dat deze gratis verzonden worden, is onderstaande NIET van toepassing.

Zendingen die niet zwaarder zijn dan 10 Kg worden met Post.NL verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 6,95.

Zendingen die zwaarder zijn dan 10 kg maar niet zwaarder dan 31 kg worden eveneens met Post.NL verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 13,25

Zendingen zwaarder dan 31 kg maar niet zwaarder dan 60 kg en/of groter dan 58 x 78 x 178 cm worden door een koeriersdienst bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 49,95 (de waddeneilanden uitgezonderd. Stuurt U ons hiervoor een mail en wij zullen een opgave doen van de bezorgkosten).

Zendingen zwaarder dan 61 kg worden door onze eigen bezorgdienst of door een koeriersdienst bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 75,00 (de waddeneilanden uitgezonderd. Stuurt U ons hiervoor een mail en wij zullen een opgave doen van de bezorgkosten)

Voor zendingen zwaarder dan 61 kg kunnen afwijkende (lees: lagere) bezorgkosten gelden indien uw woonplaats minder dan 50 km verwijderd is van postcodegebied 5861 BD. Neemt u in dat geval a.u.b. contact met ons op per e-mail of telefoon.

Voor zendingen boven 61 kg geldt dat wij contact met U opnemen zodra wij weten op welke dag Uw bestelling bij U afgeleverd wordt. Dit kan 1-2 weken duren. Het exacte tijdstip van levering kunnen wij van te voren helaas niet opgeven (denk aan onvoorspelbare verkeersomstandigheiden e.d.), echter zal er op verzoek telefonisch contact met U opgenomen worden, zodra wij Uw bestemming naderen. 

Bestellingen met een totale waarde van € 1.500,00 of meer en producten waarbij in de omschrijving staat dat verzending gratis is, worden GRATIS thuis bezorgd. Voor alle zendingen geldt dat deze afgeleverd worden tot op de begane grond, of op een verdieping mits er een passende lift aanwezig is. Woont u op een verdieping zonder dat er een lift aanwezig is, neemt u dan eerst contact met ons op voor een opgave van de extra kosten die de bezorging eventueel met zich meebrengen.

Verzenden en bezorgen in België:

Voor producten waarbij op de productpagina vermeldt staat dat deze gratis verzonden worden, is onderstaande NIET van toepassing.

Zendingen die niet zwaarder zijn dan 2 kg worden met Post.NL verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 9,00.

Zendingen die zwaarder zijn dan 2 kg maar niet zwaarder zijn dan 31 kg worden met DPD koerierservice verstuurd. De kosten hiervoor bedragen  € 10,95

Zendingen zwaarder dan 31 kg en/of groter dan 58 x 78 x 178 cm worden door onze eigen bezorgdienst of door een koeriersdienst bezorgd. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 85,00.

Voor zendingen boven 31 kg geldt dat wij contact met U opnemen zodra wij weten op welke dag Uw bestelling bij U afgeleverd wordt. Dit kan 1-2 weken duren. Het exacte tijdstip van levering kunnen wij van te voren helaas niet opgeven (denk aan onvoorspelbare verkeersomstandigheden e.d.), echter zal er op verzoek telefonisch contact met U opgenomen worden, zodra wij Uw bestemming naderen.

Bestellingen met een totale waarde van € 2.000,00 of meer en producten waarbij in de omschrijving staat dat verzending gratis is, worden GRATIS thuis bezorgd. Voor alle zendingen geldt dat deze afgeleverd worden tot op de begane grond, of op een verdieping mits er een passende lift aanwezig is. Woont u op een verdieping zonder dat er een lift aanwezig is, neemt u dan eerst contact met ons op voor een opgave van de extra kosten die de bezorging met zich meebrengen.

Verzenden en bezorgen in Duitsland:

Voor producten waarbij op de productpagina vermeldt staat dat deze gratis verzonden worden, is onderstaande NIET van toepassing.

Zendingen die niet zwaarder zijn dan 2 kg worden met Post.NL verstuurd. De verzendkosten hiervoor bedragen € 9,00 tenzij anders aangegeven op onze website.

Zendingen die zwaarder zijn dan 2 kg maar niet zwaarder zijn dan 31 kg worden met DHL of Postnl verstuurd. De kosten hiervoor bedragen  € 10,95 tenzij anders aangegeven op onze website.

Zendingen zwaarder dan 31 kg en/of groter dan 58 x 78 x 178 cm worden door onze eigen bezorgdienst bezorgd. De bezorgkosten hiervoor hangen af van uw woonplaats. Hiervoor dient een offerte opgevraagd te worden. Het transport zal altijd tegen kostprijs geschieden. Desgewenst overleggen wij de factuur van de bezorgende koeriersdienst.

Voor zendingen boven 51 kg en/of groter dan 58 x 78 x 178 cm geldt dat wij contact met U opnemen zodra wij weten op welke dag Uw bestelling bij U afgeleverd wordt. Dit kan 1-2 weken duren. Het exacte tijdstip van levering kunnen wij van te voren helaas niet opgeven (denk aan onvoorspelbare verkeersomstandigheden e.d.), echter zal er op verzoek telefonisch contact met U opgenomen worden, zodra wij Uw bestemming naderen.

Bestellingen met een totale waarde van € 2.000,00 of meer worden tot een afstand van 200km gerekend vanaf het adres van onze winkel GRATIS thuis bezorgd. Producten waarbij in de omschrijving staat dat verzending naar Duitsland gratis is, worden GRATIS thuis bezorgd. Voor alle zendingen geldt dat deze afgeleverd worden tot op de begane grond, of op een verdieping mits er een passende lift aanwezig is. Woont u op een verdieping zonder dat er een lift aanwezig is, neemt u dan eerst contact met ons op voor een opgave van de extra kosten die de bezorging met zich meebrengen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden voor retour aan te melden. U heeft na de retourmelding nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief  verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel  zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze  mogelijk - in de originele staat en verpakking aan DecoMeubel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag  binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Let op: Produkten die op maat voor U gemaakt zijn vallen NIET onder het herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

U kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

DecoMeubel
Smakterveldweg 19
5803 AK  Venray

Bij de retourzending dient u een ingevuld retourformulier te voegen dat u hier kunt downloaden.

De verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen. Binnen 14 dagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten op het door u opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw retourzending is afgehandeld.

Bankoverschrijving Contant Digital Wallet Pinnen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »